Skip to main content
Nyheter

Åke Green – Jesaja 6, 1-8.

By 24. november 2010No Comments

Ve meg jeg er fortapt, jeg er en mann med urene lepper, og jeg bor midt iblant et folk med urene lepper. Da rørte Herren ved Jesaja’s lepper og sa, din misgjerning er tatt bort, og din synd er sonet, hvilken underbar beskjed Jesaja fikk fra Herren. Og da Herren spurte hvem skal jeg sende, hvem vil gå, svarer Jesaja : Se, her er jeg send meg. Frykten var forsvunnet, synden var borte, frimodigheten var kommet tilbake, han var Fri. Dette var noe av budskapet som ble forkynt på møte denne tirsdags kvelden. Åke Green besøker menigheten igjen med sin klare og trygg forkynnelse. Vi takker Gud for vår broder som sammen med sin kone også vil være sammen med oss Fredag 26.nov.

Denne fredagen er det også Dåp. To brødre skal gå dåpens vei. Det er alltid glede i menigheten når menesker går lydighetens vei og lar seg begrave med Kristus. Bibelen sier at etter at de kom til troen på Jesus lot de seg døpe, altså er dette en nødvendig troe’s handling og en god samvittighets pakt med Gud. Vi tror vi skal få en høytidstund denne fredagen og at mange finner veien til Menigheten. Vi minner om at det også blir Kafe etter møte da det ikke er Lørdagsmøte denne helgen.

Leave a Reply