Skip to main content
Nyheter

Israelsuke – Med Fulle hus.

By 31. januar 2012No Comments

Vi er takknemlige til vår Gud over en fantastisk godt besøkt Israeluke hvor Charles Hansen talte Evangeliet til en lydhør forsamling kveld etter kveld,         5 –  600 hundre mennesker var innom møtene disse dagene, og på torsdagen da det var fakkeltog, og besøk fra Israel var det nesten 200 mennesker på møte. Det er mange Israelsvenner på Sørlandet.

Vi fikk oppleve en engasjert og oppløftende forkynnelse som forteller oss om det eneste håp som mennesker har, både jøder og hedninger, Jesus Kristus den oppstandene Frelser, Guds sønn. Om Israel Guds eindomsfolk som Gud har en plan med, og om et Bryllup i Himmelen som står foran oss. Bruden skal hjem til himmelen og feire bryllup før vi stiger ned på Oljeberget i Israel sammen med vår brudgom Jesus Kristus.

Israel har det vanskelig med fiender på alle kanter, og Europa har også vært med og gjøre det vanskelig for dette lille demokratiske landet, med størelse som Hedermark fylke. det virker som det er lettere og støtte Terorister eller  støtte et land som vil Fred.Israels største fiende er Løgnen,deretter kommer Iran , Syria og andre land som ligger omkring. Israel står foran lidelser og vanskeligheter men Abraham, Isak og Jakobs Gud er med dette folket til evig tid. Vi vil være med og be for dette folk, og velsigne Jerusalem, vi ønsker å bli velsignet. Vi vil også be for broder Charles som ikke talte om evangeliet, men talt evangeliet inn i hjertene, og som gjør at vi vil våke og be i denne siste tid. Jesus henter en ventende Brud.

Leave a Reply