Skip to main content
Nyheter

Torstein Grotbæk besøkte menigheten.

By 21. september 2009No Comments

Torstein var igjen på besøk i menigheten noe vi hadde gledet oss til lenge Torstei har vært syk en tid, og det var godt å se hans blide ansikt igjen. Han har nå bosatt seg i Telemark etter at han sluttet som forstander i Evangeliesalen Berøa i Oslo. Torstein har en jordnær og hverdagslig måte og forkynne ordet på som treffer hjertene og gjør evangeliet forstålig.

Vi er takknemlig til Herren for besøket, og møtene denne helgen, det var stor nåde over forkynnelsen. Tiden vi lever i er på mange måter kompromiet’s tid det var dette som var noe av forkynnelsen på lørdag kveld,teksten var tatt fra 1.moseb. kap.6 og kap.13, om Noa og Lot. Noa fant nåde for Herrens øyne, og gikk ikke på kompromi med verden, men søkte sin Gud for seg selv og for famelien. Lot gikk på kompromi med verden, og var villig til å gi sine egne døtre til verden, og hans kone ble til en saltstøtte, en tragisk utgang av livet.

Hva pårvirkes vi av, og hvordan påvirker vi våre nærmeste, og de vi omgåes med? Samfunnet med vår Herre og Frelser er livs nødvendig i denne tiden slik at vi kan være med og smitte andre med det himmelen har å gi. ‘ Jeg og mitt hus vi vil følge Herren.’ Jesus kommer snart igjen,vi skal møte det kjæreste vi har vår Brudgom, og vår venn, JESUS han som fant oss en dag, og renset oss fra all synd. Våre bønner har et løfte ‘ du og ditt hus – skal bli Frelst. La oss ikke slutte med å be vi vil ha flere med til Himmelen, møte denne lørdagen gjorde noe med oss. Vi takker Torstein for forkynnelsen. Han besøker oss igjen i November.

Leave a Reply