Skip to main content
Nyheter

Kjell Tegnander – Tommy Fredriksen – Roald Halvorsen.

By 7. mars 2018No Comments

Tirsdag 13. Mars kommer Kjell Tegnander til menigheten, Kjell har besøkt oss en rekke ganger , men nå er det en stund siden, og vi ser frem til å høre Kjell igjen, Han legger alltid vekt på undervisningen av Gus ord, og viktigheten av å herliggjøre Kristus som vår frelser, og evangeliets sannheter. Jesus kommer snart.

 

Fredag 16.mars kommer Evangelist Tommy Fredriksen til Betel, Tommy bor i Larvik og tilhører Pinsemenigheten Betania Larvik, Tommy har en sterk tjeneste i sangen, og er ofte brukt i møter. Han har også med seg sin sønn som synger og vitner. Vi gleder oss til å høre vår bror forkynne Guds ord, og visst vi tar utgangs punkt i hans CD -JEG ER FRI-  tror jeg vi skal  få høre vekkelses toner denne kvelden.

 

Fredag 23.mars kommer Roald Halvorsen sammen med venner fra Betania Arendal. Menigheten Betania Arendal som Roald er leder for har de siste årene blitt en internasjonal menighet med mennesker fra flere land som har funnet sin plass i menigheten, og mange muslimer har kommet til troen på Jesus. Sammen med Roald og vennene kommer også en Sangruppe fra Kongo -LEVENDE VANN-, vi tror denne kvelden blir en kveld hvor mennesker fra mange nasjoner sammen kan peke på at Jesus er verdens Frelser, og som det står: Nå kjenner vi hverandre etter Ånden. Kom med forventning.