Skip to main content
Nyheter

Canariteamet varmet hjertene.

By 3. september 2009No Comments

Det var et fullt møtelokal denne Tirsdagen da vi hadde besøk av Canariteamet. Det var besøk fra mange steder på sørlandet, og vi opplevde en velsignet kveld i sammen. Ingrid, Ingamaj og Anna talte og sang slik vi hører dem på Gran Canaria. Anna vitnet og fortalte om ei dame fra Grønnland som fikk store alkeholproblemer mens hun var på ferie der nede. De måtte ta seg av hennes lille datter, og prøve og hjelpe denne damen . Gjennom samtale fikk de fortelle om Jesus og den siste kvelden tok hun imot Frelsen. Vi kunne se forvandlingen kunne Anna fortelle, hun reiste hjem med Jesus i hjert og en ny kurs i sitt liv.

Ingrid talte i fra Åpenb. 7. 9-16 om Lammet som bar all verdens synd,om at alle mennesker kan få renset bort sin synd i kraft av blodet, Lammets blod . Veien hjem til Gud går gjennom Jesus, hans død og oppstandelse. Det ble et ransakende møte om å være klar til oppbrud når Jesus kommer. Sangen. ‘Alt er vell med min sjel ‘ skapte en takknemlighet og glede. Frelsen tilhøre vår Gud, han som sitter på tronen, og Lammet ( Åpenb. 9,10)

La oss huske på disse søstrene i bønnene våre, vi ønsker dem Guds velsignels når de nå reiser ned til Gran Canaria igjen i oktober, og tar fatt på en ny vinter.

Leave a Reply