Sommerstevne – Sommerferie.

Det går mot sommerferie for de fleste av oss og vi ser vel alle sammen frem til sol og avslapping, det gjør at det også blir færre møter å gå på i juli. Men juli er også den måneden hvor det er flest stevner, og menigheten Zion-Fevik sammen med vår egen menighet Betel-Vennesla har også i år sommerstevne på Fevik i Vikhallen Tirsdag 6. til Lørdag 10 Juli . Møter hver kveld Kl: 19,00 og fra Torsdag 8.Juli er det også møte kl: 15,00. Jonny Borge – Per Andresen – Håkon Martinsen – Tor Ivar Grønli – Lonnie Haye blir med oss å forkynner Guds ord, og flere av disse vil også velsigne oss med sang sammen med vårt eget stevnekor og egne krefter. Vi vil oppmuntre alle til å sette av disse dagene, og oppleve samfunnet og felleskapet. Mottoet er » Tilbake til Kilden» Ønsker du mer innformasjon ang. stevne kan du kontakte Geir Syvertsen på Tlf. 91343288.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *