Møtestart

hamre3

Møtene er i gang igjen i menigheten, Øyvind Hamre og hans kone Gudrun besøkte oss i helgen 7.-8. aug. Øyvinds forkynnelse var en god start på høsten. Vi fikk sitte ved Herrens bord, og ta til oss av det Herren har å gi, Kristus ble malt for våre øyne.

Det var også godt å se brødre og søstre igjen, og oppleve velsignelse og gleden ved samfunnet.

Sommerstevnet på Fevik er også over, et positivt og oppløftene stevne med mye folk hele uken, og en forkynnelse som gjør noe med oss. Fornyelse for Guds folk var gjenomgangs temaet, både unge og gamle søkte til første benk med en bønn i hjerte: «Jesus her er jeg send meg«. Det var mange som reiste hjem med en ny velsignelse i sitt liv.

Hvis Herren drøyer blir det sikkert nytt stevne neste år på Fevik.

hamre2

hamre1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *