Eva Olsvold Sundar taler i helgens møter

Vi får i helgen besøk av Eva O. Sundar, hun har besøkt oss flere ganger og har vært til stor oppmuntring med sin klare og uredde forkynnelse. Hun har også et stort Israel engasjement som gjør at hun ofte har Israelmøter rundt om i landet. Det er ikke satt opp spesielt Israelmøte denne gangen, men under forkynnelsen kommer ofte Israel og jødene i fokus.

Vi vil ønske alle velkommen til disse møtene, sett av disse kveldene og kom til møtene med en tro og lengsel om at Jesus er den som FRELSER, HELBREDER OG SETTER FRI. Det blir også kaffe etter lørdags møte noe som er til stor glede for oss alle der vi kan bli mere kjent og dele det sosiale og åndelige fellesskap.

eva_olsvold-1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *